Szeptember 19-én rendeztük meg a jubileumi év Árpád-kupa versenyeit. A gyerekek három korcsoportban mérték össze erejüket: 3-4., 5-6. és 7-8. évfolyamon.

 

Versenyző voltam az Árpád-kupán

Az Árpád-kupát 2017.09.19-én szervezték meg számunkra az iskola testnevelő tanárai az Agrár-pályán. Nagy izgalommal indultunk el az iskolából. Vajon milyen eredményt érünk el?

Amikor kiértünk, a szurkolók helyet foglaltak a lelátón, a versenyzők bemelegítettek. Osztályonként 10-10 gyerek versenyzett, én is a 4. b csapatában voltam.  Elkezdődött a verseny. Lóri bácsinál kezdtünk medicinlabda dobással. Ott a lányok közül Rami, a fiúk közül Boti dobta a legnagyobbat. Utána mentünk az ugrálókötelezéshez, ahol a felsősök számolták, hogy hányat ugrunk. Következett a rakétadobás, ahol egy igen vicces dolog történt, ugyanis Boti túldobta a kerítésen a rakétát. Következhetett a gátugrás, ahol Bence eltévesztette a feladatát, de szerencsére csak a bemelegítő körben, a versenyben már remekül teljesített. Volt még helyből távolugrás, a legutolsó versenyszám pedig a „Forma 1” volt, amiben a bukfenc kapta az első helyet. Amikor abból felálltuk, azt sem tudtuk, hol vagyunk. Mindezek után az eredményhirdetés következett, ahol a gyerekek fejében csak úgy szólt a dobpergés. A 3-4. évfolyamon külön díjazták a két évfolyamot. A 3. évfolyam osztályai közül a 3.b, a 4. évfolyamon a 4. b lett az első. Jutalmunk egy-egy mézeskalács aranyérem volt. A két évfolyam összetett versenyét mi nyertük meg. Nagyon örültünk, főleg, mikor megtudtuk, hogy még egy meglepetés-jutalmat is kapunk. Ez pedig egy  hatalmas csokitorta volt, amit közösen ettünk meg az osztálytársainkkal, akik lelkesen szurkoltak nekünk.

Nagy élmény volt számomra ez a nap. Remélem, jövőre is a versenyzők között lehetek.

Gyurán Éda
         4.b

Árpád-kupa eredményei

Képek a galériában!

 

 

 

 

Bejelentkezés

Oldalainkat 343 vendég és 0 tag böngészi