Decemberben péntek 13. szerencsés nap volt a tanulók számára. Néhány tanítási óra után délelőtt folytatódott a készülődés az esti bálra, és kora délutánra befejeződött a hetek óta tartó díszítés, pakolás. Minden készen állt arra, hogy 17 órakor végre megkezdődhessen az az esemény, melyet minden „árpádos” diák már nagyon várt.

Ezen az estén a tanulók részesei lehettek egy olyan hagyományos rendezvénynek, amely éppen 20 évvel ezelőtt indult útjára. A gyerekek jól szórakoztak a tanári kar által összeállított és előadott műsoron, majd a vacsora után este 10-ig élő zenére táncoltak.

A legszerencsésebbek értékes tombola ajándékokat is vihettek haza.

Ez az este kiváló alkalom volt arra, hogy a gyermekek másképpen lehettek együtt társaikkal, tanáraikkal, mint a megszokott hétköznapokon.

Arrow
Arrow
Slider

A diákbálnak évek óta meghívott vendégei a Böjte Csaba alapítványa által létrehozott egyik gyermekotthon lakói.

Az idén is hat tanuló és két kísérőtanár vett részt a karácsonyi ünnepet megelőző mulatságon. Vendéglátó diákjaink nemcsak a személyre szóló ajándékokat adták át nagy szeretettel, hanem a hetek óta gyűjtött, sok-sok ajándékkal megtöltött cipősdobozt is elküldték a Székelyhídon otthon maradt társaiknak.

Köszönet a szülőknek a felajánlott tombola ajándékokért, és köszönjük mindazoknak a munkáját is, akik a késő péntek esti órákat az iskola visszarendezésével töltötték.

Reméljük, mindenki számára felejthetetlen volt ez az este.

Bejelentkezés

Oldalainkat 179 vendég és 0 tag böngészi