Pályázatot hirdetünk felsős tanulók számára, melynek címe: Az én ’56-om

Olyan pályamunkák elkészítését várjuk, amelyekben a tanulók nagyszüleik, dédnagyszüleik, rokonaik személyes élményei alapján bemutatják az 1956-ban történt eseményeket.

Tisztelt Szülők!

Tisztázandó a félreértések a gyerekek hiányzásának igazolásáról, a járványhelyzet alatt kizárólag orvosi igazolást fogadunk el, szülői igazolást nem! A maszk viselése az órákon ajánlott!

"Az a gyermek, tanuló vagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni."  [ 1 ]

Kásler Miklós

[ 1 ] Intézkedési terv módosítása a 2020/2021. tanévben a köznevelési intézményekben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről

Intézményük csatlakozott a „Tiszta levegő a kék égboltért" nemzetközi naphoz (2020. szeptember 7-én), melyhez kapcsolódóan, a környezeti nevelés jegyében a Hermann Ottó Intézet által összeállított  oktatási csomag segítette a gyerekeket a témakör alaposabb megismerésében. A 4. és 7. évfolyamos tanulók osztályfőnöki és környezetismeret órákon  foglalkoztak  a programcsomagban kapott videókkal, feladatlapokkal.

Tisztelt Szülők!

Létrehozunk egy emali címet, ami az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., melyen keresztül az iskola működésével vagy a járványhelyzettel kapcsolatos kérdéseikkel, javaslataikkal fordulhatnak az intézmény vezetőjéhez.

Köszönjük együttműködésüket. 

 

Tisztelt Szülők!

A délutáni napköziben lévő tanulók az alábbi rend szerint mennek az udvarra távozáskor:

1-2. évfolyam és a nagy testvéreik                                             kisudvar
3-4. évfolyam és felsős napközi                                                 nagyudvar

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Komolay Szabolcs
intézményvezető

Tisztelt Szülők, Kedves Tanulóink!

A tanévnyitó ünnepségünk szeptember 1-én 8 órától kerül megrendezésre az első évfolyam számára. Jó idő esetén az udvaron, rossz idő esetén a tornateremben, a 2-8. évfolyamos tanulók terveink szerint online, osztálytermeikben kísérik figyelemmel az ünnepséget .

Megjelenés fehér felső, iskola nyakkendő, illetve sál minden évfolyam számára kötelező.

A járványhelyzetre való tekintettel a tanévnyitó ünnepség a szülők részvétele nélkül kerül lebonyolításra.

Kérjük a kedves szülők megértését és együttműködését.

Tankönyvosztás:
A 2-8. évfolyam tanulói számára szeptember 1-én.

Komolay Szabolcs
intézményvezető

Kedves Gyerekek! A nevelőtestület nevében szeretnénk kitartásra biztatni benneteket ezzel a Tóthné Orgován Zsuzsa néni által készített kisfilmmel.

Kedves Debreceni Árpád Vezér Általános Iskola közössége!

2020-03-13-án, 21.15 órakor az Operatív Törzs határozata alapján Orbán Viktor miniszterelnök úr akciótervet tett közzé (https://koronavirus.gov.hu/cikkek/orban-viktor-rendkivuli-bejelentese-koronavirussal-kapcsolatos-kormanyzati-intezkedesekrol). Ez egy új  helyzetet teremtett. Ennek értelmében az alábbi forgatókönyvet kell követnünk:

Bejelentkezés

Oldalainkat 166 vendég és 0 tag böngészi