Tisztelt Szülők!

Az általános iskolába való jelentkezés gyakorlata ebben az évben eltér a korábban megszokottól.  Kérjük, olvassák el az alábbi tájékoztató levelet, melyben leírjuk a jelentkezéssel kapcsolatos teendőiket.

A Jelentkezési lapot, és az Adatkezelői hozzájáruló nyilatkozatot az első helyen megjelölt általános iskolában kérjük, hogy juttassák el, elsősorban online, kétféle módon:

  • Szkennelve (a szülők/törvényes képviselők aláírásával ellátva) a mellékleteket fényképezve csatolva e-mailben, 
  • vagy a jelentkezési lap és az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat űrlapként kitöltve  elektronikusan, letöltve (a szülők/törvényes képviselők aláírásával ellátva) a mellékleteket fényképezve e-mailben

az alábbi címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha a szülőnek/törvényes képviselőnek online módon nincs lehetősége továbbítani a dokumentumokat, postai úton küldhetik meg (javasolt könyvelt küldeményként) iskolánk címére úgy, hogy a fenti mellékleteket tartalmazza: Debreceni Árpád Vezér Általános Iskola 4032 Debrecen, Böszörményi út 150.

* Korábbi évek gyakorlatához hasonlóan a tanítót vagy a választott idegennyelvet az áprilisi beiratkozáskor jelölhetik meg, fontossági sorrendben.

A jelentkezések beküldésének határideje: 2021. február 19. (péntek)

Tájékoztató levél szülőknek 

Jelentkezési lap, Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat - űrlap 

Iskolánk körzetéhez tartozó utcák jegyzékének tervezete 


 

Bejelentkezés

Oldalainkat 81 vendég és 0 tag böngészi