Szeptember végén már mindenki nagyon izgatott volt, mert eljött a várva várt nap: a DÖK nap! Busszal indultunk az iskolából a Diákönkormányzati nap helyszínére, Martinkalandra.

A megnyitó után minden osztály egy akadályversenyen vett részt. Az osztályok a kijelölt állomásokra mentek, ahol a tanárok játékos feladatokkal várták. Minden megálló a környezetvédelemről szólt: Save the Earth!. Az akadályversenyen különböző típusú feladatokat kaptunk a tanárainktól. A feladatok között volt kvíz, activity, puzzle és sportfeladat is.

Arrow
Arrow
Slider

A DÖK nap második felében izgalmas sportrendezvények következtek, ahol az osztályok egymás ellen játszottak. A fiúk focibajnokságon, míg az osztályok küldöttei kiütőbajnokságon vehettek részt. A program eredményhirdetéssel fejeződött be, amit már mindenki nagyon várt, mert az első három helyezett értékes ajándékokat kapott. A mi osztályunk jól szerepelt, és az akadályversenyen második helyezést ért el. Az eredményhirdetés után egy kicsit fáradtan, de nagyon sok élménnyel gazdagodva utaztunk vissza busszal az iskolába.

Mindenki nagyon élvezte ezt az eseményekkel teli napot!

Pazonyi Panna Gerda 8.b

Bejelentkezés

Oldalainkat 187 vendég és 0 tag böngészi