A Debreceni Árpád Vezér Általános Iskolában az Erasmus + nemzetközi angol nyelvű projekt megvalósítása az első feléhez érkezett. Ehhez kapcsolódóan Németországban, Paderbornban a résztvevő iskolák projektkoordinátorai értékelték az elmúlt másfél évben végzett tevékenységüket.

Öt országból, Finn-, Észt-, Horvát-, Spanyol- és Magyarországról érkeztek tanárok a német kisvárosba, hogy a demokrácia gyakorlatban történő alkalmazását, egymás kultúrájának, hagyományainak megismerését elsődleges célként kitűző projekt eddigi eredményeit megvitassák, valamint a további feladatokat egyeztessék. A debreceni intézményt Halmainé Farkas Edit projektkoordinátor és Czeglédi Ildikó angol szakos pedagógus képviselte.

A paderborni nemzetközi projektmegbeszélésen nemcsak a pozitív tapasztalatokat cserélték ki a partnerek, hanem előkészítették a 2019. májusi észtországi találkozót, melynek fő témája az internet szerepe a hírmegosztásban. Ez alkalommal négy tanulónak nyílik majd lehetősége, hogy angolnyelv-tudását a mindennapi életben is gyakorolhassa, továbbfejlessze.

Bejelentkezés

Oldalainkat 49 vendég és 0 tag böngészi