2017. október 11-én az 5.a osztály ellátogatott a Tüzépker Kft-hez.

Egy diák élménybeszámolója:

Szüleink autójával indultunk el a telephelyhez. Mikor mindenki odaért, bemutatkozott a kereskedelmi vezető. Ő mutatta be munkahelyét nekünk.

Először bementünk a raktár részleghez, ahol a polcokon fel voltak sorakozva a lakásépítéshez vagy felújításhoz szükséges árucikkek.

Ezután átmentünk a bemutatóházhoz, ott leültünk, belehuppantunk a babzsák fotelbe, és megnéztük, hogy a ház fala milyen részekből épül föl.

Utána fellépcsőztünk az emeletre. Ott a fürdőszoba osztályt tekintettük meg. Kipróbáltuk a zuhanykabinokat, megnéztük a fürdőkádakat, de a legérdekesebb a csempe részleg volt. Egy számítógépes program segítségével meg lehet nézni azt, hogy milyen lesz a kész fürdőszoba a kiválasztott csempékkel és bútorokkal. Ez a legújabb technológia.

A program végén beültünk a tárgyalóterembe, ahol arról beszélgettünk, hogy manapság már egy ilyen modern tüzépen sokféle munkakör található, mint például: tervező, belsőépítész, raktáros, eladó, pénztáros, könyvelő stb… Végül következett egy kirakós játék és utána jött az „utóebéd”, a pizza.

Érdekes nap volt ez a szerda. Remélem, hogy máskor is jövünk még ide.

Molnár Zsuzsanna 5.a 

 

Bejelentkezés

Oldalainkat 221 vendég és 0 tag böngészi