Ebben az évben új és fontos dolgokat tanultam meg a „Szüleink nyomában” program alkalmából. Az OMSZ egyik munkatársa: Pércsi István előadást tartott nekünk az elsősegélynyújtásról.

A „Szüleink nyomában” projekt keretében a Tóth Árpád Gimnázium Tudor laboratóriumában járt a 6.b osztály.

Egyik nap a 4.a osztállyal ellátogattunk az Állatkertbe.

A 2. b osztályos gyerekekkel elmentünk a Csokonai Nemzeti Színházba, ahol a Csárdáskirálynő című előadás próbafolyamata alatt megnézhettük a rendező munkáját.

A „ Szüleink nyomában” projekt keretében osztályunkban járt egy masszőr apuka, aki előadást tartott az ember anatómiájáról.

2019. november 8-án a 8.b osztály üzemlátogatáson vett részt az EON debreceni telephelyén.

A pályaorientációs napon az 1. a osztály bepillanthatott a molekuláris biológusok munkájába. Zénó anyukájának köszönhetően óra végén többen is azt mondták: - Ha nagy leszek, biológus leszek!

Január 10-én osztálytársunk édesanyja, Nyakacska Fruzsina várt bennünket egy kellemesnek ígérkező délutánra. A tágas, világos stúdióban elmesélte, hogyan lett fotós.

Elmentünk az iskolához közeli Sókuckóba.

2020. január 9-én az osztályfőnöki órán Papp József, debreceni helytörténész tartott előadást. Az előadónk Boda Nikolett osztálytársunk nagypapája, aki Debrecen város építészetét kutatja már hosszú évek óta, előadásokat tart a városban és országosan.

Az 5.a osztályban az egyik osztálytársam, Nagy Levente apukája mutatta be munkáját.

Bejelentkezés

Oldalainkat 93 vendég és 0 tag böngészi