A Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága megbízásából a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatása révén a Határtalanul! „Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek” kategóriában ismét sikeresen pályáztunk. Az 1.968.325 forint összeg felhasználásával egy háromnapos kiránduláson vettünk résztKárpátalján. Ennek a programnak a célja, hogy a hazánkban élő gyerekek megismerjék a határon túli magyarlakta területeket, és az ott élő embereket is.

Barangolás Kárpátalján

A pályázatnak köszönhetően egy kirándulás során megismerkedhettünk Kárpátalja történelmével,természeti értékeivel, emellett bepillantást nyerhettünk a kultúrájába is. Ezen az utazáson, amelyen jó magam, valamint az évfolyamtársaim vettek részt, elkísért a Csapókerti Általános Iskola hetedik évfolyamos tanulóinak egy csapata is.

Kirándulás Erdélybe

 Ki ne szeretne utazni, világot látni, tapasztalatokat, élményeket gyűjteni? Ezzel mi is így voltunk, főleg, hogy mindezt jó társaságban tehettük. A 7. évfolyam már többször kirándult együtt. Most is élveztük egymás társaságát a három nap alatt.

Bejelentkezés

Oldalainkat 327 vendég és 0 tag böngészi