Az akrobatika szakkör az elmúlt évet is felülmúló létszámmal indult a tanévben, és félév záráskor kb. 40 fő részvételével tartottuk az órákat, melynek eredményeképpen már év elejétől bontottuk a csoportot kezdőkre és haladókra.

Még az év elején összeszedett, szép munkával a szakkör versenyző kiscsapata, valamint Gellén Lili és Eke Luca a belgrádi Balkán EB-ről 2 arannyal és egy ezüsttel tért haza. Az őszi MTMSz OB-n már egy formáció is indult a kiscsapat és a két egyéni versenyző mellett. Itt is két ezüst- és egy bronzérem volt munkájuk jutalma. Az iskolába készülő óvodások tornafoglalkozását ők segítettek, illetve a szülőknek szintén bemutatták akrobatikai tudásukat. A karácsonyi műsoron ismét színpadon láthattuk őket a gála bevezetéseként. A félévet egy nagyszabású 60 fős minősítő versennyel zártuk a tornateremben, amelyre mindenkit szeretettel vártunk, többek között 16  erdélyi versenyzőt Szatmárnémetiből.

A szakköri munkát illetően a gyerekek és a szülők részéről is maximális megelégedést tapasztalunk, ami további csatlakozókat eredményez népes táborunkhoz.

Eke Beáta

Képek a galériában

Bejelentkezés

Oldalainkat 139 vendég és 0 tag böngészi